Gå til hovedindhold

Søg job hos os

Vær med til at give børn en god og tryg barndom.

 • Læs op

Indhold

  Vi vil gerne tiltrække engagerede og kompetente medarbejdere, der har stor lyst til at skabe gode pædagogiske og trygge rammer om børnene.

  Holme-Rundhøj Dagtilbud lægger vægt på at skabe et godt arbejdsmiljø og på medarbejdernes trivsel. Derfor tilbyder vi blandt andet:

  • Tilskud til sundhedsfremmende aktiviteter, for eksempel fysioterapeut.
  • Psykologisk rådgivning, hvis du er uheldig at blive ramt af stress eller andet, der kræver professionel hjælp. 

  Dagtilbuddet har en række medarbejdere med et tillidserhverv. Sammen med MED-udvalget arbejder de og ledelsen på at skabe et godt arbejdsmiljø - fordi det giver glade medarbejdere, som dermed kan skabe en god, spændende og tryg hverdag for børnene.

  Sådan søger du job hos os

  Hvis du overvejer at søge job i vores dagtilbud, kan du læse om de enkelte afdelinger og deres profil på deres hjemmesider.

  Du finder vores jobannoncer på:

  aarhus.dk/job

  Uopfordrede ansøgninger

  Du er naturligvis altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til os. Den skal du sende direkte til de pædagogiske ledere for de enkelte afdelinger, hvad enten du er interesseret i en fast stilling eller et vikarjob.

  Du ser listen over afdelinger og kontaktoplysninger til lederne her (rul ned på siden for at finde afdelingerne- send IKKE ansøgninger til dagtilbudslederen) 

  Kontakt os

  Job i Aarhus Kommune

  Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

  På aarhus.dk/job finder du de faste stillinger. Det er også her, du søger.

   

   

  Sidst opdateret: 9. november 2023