Gå til hovedindhold

Ferie og fællespasning

Du bestemmer selv, hvornår dit barn holder ferie. I tre perioder er afdelingerne lukket - her kan du melde dit barn til fællespasning på tværs af afdelingerne i dagtilbuddet.

 • Læs op

Indhold

  Ferie

  Du betaler for pasning i 11 ud af årets 12 måneder - juli er betalingsfri, uanset om dit barn holder ferie/fri eller ej. Du får ikke refunderet penge, hvis dit barn holder ferie/fri udover det.


  I bestemmer selv, hvornår I holder ferie eller fridage.  I de tre perioder, som er beskrevet nedenfor, er dit barns afdeling dog lukket. Her vælger mange at holde fri, men det er muligt at tilmelde sig fællespasning. I fællespasning er tilmeldte børn fra alle dagtilbuddets otte afdelinger samlet i ét hus. Ved fællespasning beder vi jer om at give os besked i meget god tid; det er af hensyn til personalets mulighed for egen ferieplanlægning. 

  • Grundlovsdag (5. juni) lukker vi klokken 12.00.

  Fællespasning i dagtilbuddet

  Holme-Rundhøj Dagtilbud har fællespasning i perioder, hvor vi ved af erfaring, at der kommer få børn.  

  Der er fællespasning i:

  • Sommerferieugerne 29 og 30
  • Den 24. december og hverdagene mellem jul og nytår (inkl. 31. december) 
  • De tre hverdage før skærtorsdag (påske). 

  I de uger holder afdelingerne lukket, men børn, som er tilmeldt fællespasning, bliver samlet i én af afdelingerne. Ved fællespasning tilstræber vi kendt personale fra egen afdeling, men ikke nødvendigvis fra egen stue eller i hele åbningstiden.
  Hvilken afdeling, der holder åben for fællespasning, får de tilmeldte familier besked om, et par uger før fællespasningen starter sammen med praktisk information. 

  Formålet med fællespasningen er at:

  • At bruge ressourcerne bedst muligt - og derfor lade personale holder ferie i perioder, hvor der er få børn, som har brug for pasning
  • Tilbyde pasning til de børn der har behov.

  Bestyrelsen er med til at bestemme, hvordan vi forholder os til ferie og fællespasning i Holme-Rundhøj dagtilbud. Det gør de på baggrund af indstilling fra dagtilbudslederen og inden for de retningslinjer, byrådet har besluttet. Du kan læse mere om lukkedage på aarhus.dk.

  Sidst opdateret: 28. november 2023